Proovi ja katseta LibreOffice’i uusi võimalusi

Kindlasti on paljud teie seast huvitatud LibreOffice’i värskeimatest uudistest ja võimalustest, mis on lisatud järgmisesse versiooni. Nüüd on sul võimalik nendest osa saada, neid proovida ja anda arendajatele väga väärtuslikku tagasisidet edasi liikumiseks.

Selleks ei olegi vaja teha midagi muud, kui vaid valida omale sobivale platvormile LibreOffice’i päeva kokkuvõttes kompileeritud versioon ja see oma arvutisse installeerida. Et tegemist ei ole stabiilse tarkvaraga, on mõistlik prooviversioon kontoritarkvarast paraleelselt olemasoleva LibreOffice’iga installeerida. Juhendi, kuidas seda täpsemalt teha, leiad siit (inglise keeles). Edasi ei ole vaja teha muud, kui vaid kasutada sulle endale huvitavaid või vajaminevaid funktsioone ja võimalusi ning anda nende kasutamisel tekkinud probleemidest või uutest mõtetest arendajale teada.

Kui leiad mõne vea, anna sellest teada LibreOffice’i eestikeelsesse foorumisse või inglise-keelsesse bug-report keskkonda. Kuidas seda teha, saad lugeda siit. Täpsema ülevaate LibreOffice’i kvaliteedikontrolli tingimustest ja eesmärkides saad siit.
.