Dokumendi Sihtasutus andis välja LibreOffice 4.0.2 versiooni

4. aprillil Berliinis andis Dokumendi Sihtasutus teada LibreOffice’i 4.0.2 versiooni avaldamisest Windows’i, Mac OS X’i ja Linux’i platvormidele. Tegemist on 4. versiooni kolmanda väljalaskega, mis parandab kontoritarkvaras mitmeid väikseid pisivigasid ja möödalaskmisi.

Tegemist on täiendamise ja stabiliseerimise protsessi järjekordse olulise verstapostiga LibreOffice’i arendamisel, mis teeb selle tarkvara migreerimise hõlpsamaks. Dokumendi Sihtasutus andis hiljuti välja ka juhendi, mille eesmärgiks on anda eeskuju hästi planeeritud migreerimisprotsessi loomiseks ja mis on kättesaadav siit: http://tinyurl.com/mwp-v1.

Dokumendi Sihtasutus vajab LibreOffice’i arengu kindlustamiseks sinu abi! Annetuste tegemiseks oleme koostanud ka spetsiaalse veebilehekülje, aadressil http://donate.libreoffice.org, kus on heategevuslikus LibreOffice’i eelarves osalemiseks esindatud erinevad võimalused.

LibreOffice 4.0.2 on koheselt tasuta allalaetav siit: libreoffice.ee/laadi-alla. Eesti keele pakett ja Filosofti tasuta speller, tesaurus ja poolitaja on kättesaadavad samalt aadressilt.

LibreOffice’ile annavad veelgi enam võimalusi erinevad laiendused, mis on kättesaadavad siit:http://extensions.libreoffice.org/extension-center.

LibreOffice 4.0.2 versiooni muudatustelogid (inglisekeelsed) on kättesaadavad siit: muudatustelogi RC1 (parandatud 4.0.2.1) ja muudatustelogi RC2 (parandatud 4.0.2.2).