Dokumendi Sihtasutus andis välja LibreOffice 3.6.6 versiooni

11. aprillil 2013. aastal teatas Dokumendi Sihtasutus LibreOffice’i 3.6.6 versiooni väljaandmisest Windows’ile, MacOS’ile ja Linux’ile. Antud versiooni sihtgrupiks on ettevõtted ja kasutajad, kes eelistavad stabiilsust uutele funktsioonidele. Samuti aitab LibreOffice 3.6.6 kaasa organisatsioonide migreerimist LibreOffice’ile, mis näitab kasvu trende kogu maailmas.

LibreOffice’i kasutajad, vaba tarkvara toetajad ja kogukonna liikmed saavad Dokumendi Fondi toetada annetustega. Oleme loonud spetsiaalse veebilehekülje, kus on erinevad annetuskanalid, sealhulgas PayPal ja krediitkaardid – http://donate.libreoffice.org– aitamaks koguda raha LibreOffice’i infrastruktuuri, turunduse ja emakeelsete kogukondade arenduse toetamiseks.

LibreOffice 3.6.6 on koheselt tasuta allalaetav siit: http://www.libreoffice.org/download/. Eesti keele pakett ja Filosofti tasuta speller, tesaurus ja poolitaja on kättesaadavad meie allalaadimise lehelt siit.

LibreOffice’ile annavad veelgi enam võimalusi erinevad laiendused, mis on kättesaadavad siit:http://extensions.libreoffice.org/extension-center.

LibreOffice 3.6.6 versiooni muudatustelogid, kus on tehtud üle 50 veaparanduse ja mis on kättesaadavad siit (ingliskeelsed): https://wiki.documentfoundation.org/Releases/3.6.6/RC1 (parandatud 3.6.6.1) and https://wiki.documentfoundation.org/Releases/3.6.6/RC2 (parandatud 3.6.6.2).