LibreOffice Bay Area (California) kohtumine toimub 11.mail 2013

Pärast viimasel kuul Saksamaal toimunud edukat LibreOffice Impress Sprint’i on meil hea meel teatada esimesest LibreOffice’i Bay Area kohtumisest, mis toimub 11. mail 2013. aastal. Asukohaks oleme valinud Hacker Dojo’si Mountain View’s, Californias. Kohtumine algab kell 14.00 ning seal esinevad huvitavate ettekannetega Simon Phipps ja Bjoern Michaelsen, kellede teemadeks on:

  • “Sihtasutused ja Impeeriumid (Foundations and Empires)” (Simon)
  • “LibreOffice, Dokumendi Sihtasutus, universum ja kõik teised (LibreOffice, the Document Foundation, the universe and all the rest)” (Bjoern)

Samuti on meil aega edasiviivaks küsimuste ja vastuste vooruks. Samuti saab näha ja ise kaasa lüüa ning kõige olulisemana ka võimalus projektis reaalselt koodiga töötada ja selles osaleda.

Antud üritus saab toimuda ainult tänu sõbralike kohalike koostööle (sealhulgas: Mike Higashi, Geo Mealer ja Alison Chaiken), mille üle meil on väga hea meel. Loodetavasti saavad paljud teist tulla, ning kui kohtume, siis näeme!

Kõik külalised on oodatud, võimaluse korral anna meile oma tulekust ka teada!