LibreOffice’i Kogukond saab tasuta e-maili, Jabber’i kiirsuhtlustarkvara ja @libreoffice.org lõpuga SIP-vormingut toetavad aadressid

Dokumendi Sihtasutus (TDF), LibreOffice taga olev mittetulundusühing, annab teada @libreoffice.org lõpuliste e-maili aadresside kasutuselevõtust oma liikmetele, mis jõustub alates 1. juulist 2013. Soodustamaks kiiresti kasvavat kogukonda ja aitamaks kaasa nende igapäevastele tegevustele, pakub Sihtasutus selle domeeni all erinevaid tasuta teenuseid. Tänase päeva seisuga on need järgmised:

  • kõikide IMAP’i võimalustega e-maili aadressi konto, mida on alternatiivina võimalik kasutada e-kirjade edasi saatmiseks
  • kiirsuhtlustarkvara Jabber/XMPP aadress
  • SIP/VoIP konto kõnekonverentside pidamiseks

Antud teenused alustavad tööd alates 1. juulist 2013 ja need on kõikidele Dokumendi Sihtasutuse liikmetele tasuta kasutamiseks. Teenused on tasuta kasutatavad tänu meie toetajatele heldele abile ja keda me soovime terve kogukonna nimel tänada!

File:XMPP logo.svgSIP-konto jõuab meile tänu iptel.org organisatsioonile, kes pakub vaba ja tasuta VoIP teenust alates 2002. aastast. Jabber/XMPP kontod, mis annavad võimaluse töögraafiku jagamiseks ja kontaktide online-seisundi jälgimiseks teiste kommuuni liikmetega, on lahke teene ProcessOne nimelise ettevõtte personaalse otsesuhtluse ekspertidelt, kasutades Hosted.IM platvormi. Professionaalsed e-maili kontod, mis pakuvad serveripoolset filtreerimist, jagatavaid kaustu ja veebiliidest, jõuavad meieni tänu meiliserveri ekspertidele Heinlein Support nimelisest ettevõttest.

Tänu eelpool väljatoodud uutele ja tasuta teenustele on tervel kogukonnal võimalik lisaks ligipääsule tänapäevastele igapäevatööd lihtsustavatele kommunikatsioonivahenditele, näidata uhkelt ka toetust ja tänuavaldusi LibreOffice’ile.

Dokumendi Sihtasutuse liikmelisus on tasuta ja kõigile kogukonnas kaasa löövatele inimestele vabalt kättesaadav. LibreOffice’i kogukonnaga liitumiseks lisainfo saamiseks külasta järgmist veebilehekülge: http://www.documentfoundation.org/foundation/application-for-tdf-community-membership/

Täpsem info antud teenuste rakendamisest tehakse avalikuks alates 1. juulist 2013, ning see saadetakse kõigile Dokumendi Sihtasutuse liikmetele.