Alanud on LibreOffice’i Konverentsi 2013 osavõtmise registreerimine

5. juulil 2013 andis Dokumendi Sihtasutus Berliinis teada LibreOffice Konverentsi toimumisest 25.-27 septembril Milanos, Itaalias, Milano Riikliku Ülikooli Arvutiteaduste teaduskonnas. Dokumendi Sihtasutus kutsub omalt poolt kõiki kogukonna liikmeid ja vabatahtlikke osalema. Olles juba juba kogenenud esineja või kui sa ei ole kunagi varem esitlusi läbi viinud – kui sul on LibreOffice’ige kohta öelda midagi uut ja huvitavat, soovime me seda sinult ka kuulda.

Registreerimise lehekülg on kättesaadav järgmiselt aadressilt: http://conference.libreoffice.org/2013/en/call-for-papers. Kõik esinemis-soovid tuleks esitada enne 4. augustit 2013, mis annab meile võimaluse kõigi soovijate esitluste lisamiseks LibreOffice’i konverentsi programmi. Täpsem informatsioon esitluste sisse andmiseks on kättesaadav järgmisel aadressil (soovitame neid kindlasti jälgida): http://conference.libreoffice.org/2012/archive/support-information.

Konverentsi programm katab järgmised teemad:

  • Avatud Dokumendi Formaat (ODF)
  • Koostalitusvõime 
  • LibreOffice – arendus ja tulevik; tehnoloogia; API; laiendused
  • Kogukond: lokaliseerimine, dokumentatsioon jne
  • Parim praktika ja migreerimine: sertifikatsioon ja kasutajatugi
  • Valitsuste ja organisatsioonide LibreOffice’ile migreerumine
  • Eduka ärimudeli ehitamine ümber LibreOffice’i

Esitlused, õppetunnid ja tehnilised jutud on mõeldud sügavateks aruteludeks ja kestavad kas 45 või 30 minutit (sealhulgas küsimused/vastused). Kiirülevaated katavad kindla teema ja kestavad 20 minutit (koos küsimuste/vastustega). Töötoad ja paneelid kestavad kauem (kuid mitte üle 90 minuti), mille sisuks on konkreetsed teemad või probleemid. Kogu üritus edastatakse ka otseülekandena ja salvestatakse hilisemaks allalaadimiseks.