Dokumendi Sihtasutus andis välja LibreOffice 4.0.6 versiooni

24. oktoobril 2013. aastal andis Dokumendi Sihtasutus Berliinis välja LibreOffice’i 4.0.6 versiooni Windows’ile, OS X’ile ja Linux’ile. Tegemist on kuuenda ja tõenäoliselt viimase miniväljalaskega LibreOffice’i 4.0 perekonnast, mis on suunatud eelkõige korpratsioonidele ja konservatiivsetele kasutajatele. Antud versioonile pakutakse ka professionaalset kasutajatuge.

 

LibreOffice’i 4.0.6 versioonis on tänu tarkvarakvaliteedi vabatahtlike pidevalt suurenevale arvule võrreldes eelmise versiooniga parandatud ligi 70 erinevat tarkvaraviga.

LibreOffice’i 4.0.6 versioon on koheselt allalaetav meie Laadi alla leheküljelt siit. Muudatustelogid on kättesaadavad siit (inglise-keelsed): https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.0.6/RC1 (parandatud 4.0.6.1)
https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.0.6/RC2 (parandatud 4.0.6.2).

LibreOffice’i 4.0.6 versioon ei ole mõeldud kasutajatele, kes on juba alla laadinud uuema LibreOffice’i 4.1 versiooni tarkvara, mis pakub ka rohkem võimalusi.