Dokumendi Sihtasutus andis välja LibreOffice 4.1.3 versiooni

1. novembril 2013 andis Dokumendi Sihtasutus Berliinis teada LibreOffice’i 4.1.3 versiooni väljaandmisest Windows’i, Linux’i ja Mac’i platvormidele. Tegemist on kolmanda miniväljalaskega LibreOffice’i 4.1 perekonnast, mis sisaldab suurel hulgal mitmeid omandiõigusega ja pärandatud failiformaatide koostalitusvõime parandusi.

 

Uus LibreOffice’i versioon on taaskord samm edasi kogu kontoritarkvara stabiilsuse ja kvaliteedi tõstmisel. Kõikidele organisatsioonidele soovitab Dokumendi Sihtasutus LibreOffice’i 4.0.6 versiooni, millele on olemas ka professionaalne sertifitšeeritud kasutajatugi.

LibreOffice 4.1.3 avaldati vaid üks päev enne Saksamaal Freiburg’is toimuvat HackFest’i (täpsem info aadressil https://wiki.documentfoundation.org/Hackfest/Freiburg2013). Antud kommuuni kogunemisele saabuvad ka mitmed kogenud sertifitšeeritud arendajad, nagu Thorsten Behrens, Eilidh McAdam, Bjoern Michaelsen, Markus Mohrhard, Eike Rathke ja Michael Stahl, kelle professionaalse juhtimise all on võimalik oma häkkimise kogemusi täiendada.

LibreOffice 4.1.3 on koheselt allalaetav meie Allalaadimise leheküljelt siit: libreoffice.ee/laadi-alla. Muudatustelogid on kättesaadavad siit:
https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.1.3/RC1 (parandatud 4.1.3.1)
https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.1.3/RC2 (parandatud 4.1.3.2)

Dokumendi Sihtasutusest

Dokumendi Sihtasutus on avatud, sõltumatu, isemajandav, meritokraatlik organisatsioon, mis põhineb OpenOffice’i kogukonna kümne aastat kestnud tööl. Dokumendi Sihtasutus on loodud usus, et iseseisvas organisatsioonis sündinud kultuur toob nii organisatsioonidest kui ka persoonidest välja parimad küljed ning tänu sellele on võimalik ka parima kontoritarkvara loomine. Dokumendi Sihtasutus ootab enda juurde kõiki, kes nõustuvad organisatsiooni põhiväärtustega ja panustavad omalt poolt kogukonna tegevustesse ning on nõus korporatiivse koostööga – näiteks võivad ettevõtted sponsoreerida indiviide, tagamaks kõikidele panustajatele võrdsed võimalused. Seisuga 1. oktoober 2013 on Dokumendi Sihtasutusel 170 liiget ning rohkem kui 3000 vabatahtlikku ja kaastöötajat üle maailma.