Dokumendi Sihtasutus otsib vabakutselist veebigraafika disainerit

LibreOffice_Initial-Artwork-Logo_BlackWhiteLogo_2000px Dokumendi Sihtasutus, mille puhul on tegemist mittetulundusühendusega ja mis seisab hea maailma juhtiva vaba ja tasuta LibreOffice’i kontoritarkvara loomise eest, otsib oma meeskonda:

Veebigraafika disainerit

Kes saaks esimesel võimalusel tööle asuda.

Dokumendi Sihtasutus töötab hetkel LibreOffice’i kodulehekülje, www.libreoffice.org, täieliku ümberkujundamise ja –korraldamisega. Veebitiimi toetamiseks, mis sisaldab endas tööd sisuhaldusega, struktuuriga ja tekstiga, otsime graafilite oskustega inimest, kellele ei ole võõras HMTL-i ja CSS-i kasutamine. Ametikoht sisaldab endas järgmiseid tööülesandeid, mille kestvus on 2-3 kuud ja tööaeg ligikaudu 20 tundi nädalas:

  • CMS veebimalli graafiline disainimine
  • Bännerite, nuppude ja graafika loomine veebileheküljele, samuti ka prinditud materjalidele
  • Vektoripõhiste (SVG) ja teistes formaatides (PNG, JPG) piltide loomine
  • Olemasolevate piltide, graafika ja disaini muutmine ja kaasajastamine
  • Dokumendi Sihtasutuse disaini ja stiilikujundusega arvestamine ning vajadusel sisse arvestamine
  • Loodud stiilide, disaini ja pildimaterjali projektis dokumenteerimine

Eelnev kogemus antud valdkondades on väga oodatud, samuti ka vaba tarkvara kasutamine graafika loomiseks. Inglise keele ladus kasutamine nii kõnes kui kirjas on kohustuslik nõue.

Tööaeg päevade lõikes on paindlik, välja arvatud eelnevalt kokkulepitud aegadel meeskonnaga koosolekute pidamiseks, mis enamasti toimuvad euroopa ajatsoonis (UTC+1). Kandideerijatelt oodatakse kättesaadavust vähemalt kolmel päeval nädalas.

Kogu loodav intellektuaalne omand avaldatakse Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 litsentsi alusel (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/), Dokumendi Sihtasutus autoriõiguseid ei nõua.

Tööpakkumine põhineb projektil ja on ühekordne, ega ole hetkel planeeritud pika-ajaliseks töösuhteks.

Dokumendi Sihtasutus ootab kõigi sobivate kandidaatide osalemist, sõltumata nende rassist, soost, puudest, religioonist/usust, seksuaalselt orientatsioonist või vanusest.

Dokumendi Sihtasutuse liikmed, kes antud tööpakkumisele sobivad, on teistele töösoovijatele eelistatud.

Antud ametikohta pakutakse vabakutselisel alusel. Töökohaks on kandideerija kodukontor, mis võib asuda mistahes asukohas maailmas.

Dokumendi Sihtasutus ootab kõikide töösoovijate avaladusi, milles sisalduvad CV, rahalised ootused (soovitav tunnitasu) ja ametikohale asumise aeg. Avaldused antud täpsustusega palume saata Florian Effenberger’ile aadressile floeff@documentfoundation.org hiljemalt 30. novembriks 2013. Soovi korral võid oma kirja ka PGP/GnuPG-ga krüpteerida.

Kandidaadid, kellele hiljemalt 31. detsembriks 2013 pole vastatud – kahjuks polnud võimalik teie avaldust vastu võtta.