Avatud Dokumendi toimetajate ArendRuum* 2014. aasta FOSDEM’il

image Taaskord on võimalik ühisel arendajate konverentsil FOSDEM’i võimalik tutvuda ODF’iga seotud üksikute projektide arenduste ja innovatsiooniga selles valdkonnas. Tänavusel aastal veavad Avatud Dokumendi ArendRuumi Apache OpenOffice ja LibreOffice.

Kutsume kõiki oma mõtteid esitlema Avatud Dokumendi Toimetajate ruumi laupäeval, 1. veebruaril 2014 kella 10-st hommikul kuni kella 6-ni õhtul.

Ettekande pikkus ei tohi ületada 20 minutit, mahutamaks ühte päeva võimalikult palju esinejaid ning jättes aega ka küsimuste esitamiseks auditooriumi poolt. Kui aga soovid oma ettekannet pikemalt pidada, tuleb see eraldi läbi rääkida ning kindlasti korralikult põhjendada.

Avatud dokumendi toimetajate ja ODF formaadi kohta käiv tehniline jutt, nö köögipool (kood, laiendused, lokaliseerimine, kvaliteedikontroll, töövahendid ja tähelepanuväärsed migreerumisprotsesside näited), on igati oodatud.

Oma esinemissoovist tuleb tuleb teada anda läbi Pentabarf’i süsteemi, mis asub siin: https://penta.fosdem.org/submission/FOSDEM14 .

Ettekandeks registreerudes palume lisada ka infot enda kohta (isegi juhul, kui sa oled varem Pentabarf’i kasutanud) ning täpsusta, millisest tootest sa täpsemalt rääkima hakkad(OpenOffice, LibreOffice, mõlemad, mõni teine tarkvara, ODF üldiselt).

Viimane avalduste esitamise tähtaeg on 22. detsember 2013. Ettekandele lubatud esinejatele anname sellest teada 5. jaanuaril 2014.

Kõik küsimused on oodatud arendruumi meililisti aadressil office-devroom@lists.fosdem.org

*ArendRuum – arendajate ruum (Devroom – Development Room)