LibreOffice 4.2 Ülemaailmne Putukajahi Sessioon

Bughuntbanner4-2 5. detsembril 2013. aastal teatas Dokumendi Sihtasutus Berliinis LibreOffice 4.2 Ülemaailmse Putukajahi Sessioonist, mis alustab 6. detsemberil ja lõpeb 8. detsembril. Nende kolme päeva jooksul saavad vabatahtlikud üle maailma testida LibreOffice’i 4.2 versiooni, leidmaks erinevaid tarkvaravigu (bug-putukas).

LibreOffice 4.2 avaldatakse 2014. aasta jaanuari lõpus ning sinna on lisatud suur hulk uusi võimalusi (loe täpsemalt: https://wiki.documentfoundation.org/ReleaseNotes/4.2) ja parandatud paljud erinevad vead. Terve LibreOffice’i kogukond töötab selle nimel, et avaldatav uus peaväljalase oleks tasuta kontoritarkvara ajaloo parim.

Liitumaks putukajahi sessiooniga, tuleks kõigil vabatahtlikel alustuseks alla laadida LibreOffice’i 4.2 teine beetaversioon, mis on kättesaadav siit: http://www.libreoffice.org/download/pre-releases/.

Ürituse mentorid on kättesaadavad vähemalt alates 08.00 (UTC) hommikul kuni 22.00 (UTC) õhtuni ja nendega saab ühendust läbi LibreOffice’i IRC (irc://chat.freenode.net/libreoffice-qa) ja QA meililisti abil.

Täpsem informatsioon LibreOffice’i 4.2 Ülemaailmse Putukajahi Sessiooni kohta on kättesaadaval Dokumendi Sihtasutuse Viki leheküljel siin: https://wiki.documentfoundation.org/BugHunting_Session_4.2.0.