Dokumendi Sihtasutuse 2013. aasta Juhatuse valimiste hääletamine

File:LibreOffice Initial-Artwork-Logo ColorLogoBasic 500px.pngLugupeetud Dokumendi Sihtasutuse liikmed

Peagi jõuab kätte aeg Dokumendi Sihtasutuse juhatuse liikmete hääletamiseks. Möödunud paari nädala jooksul on sobivad kandidaadid nomineerinud ja valmis täitma Dokumendi Sihtasutuse juhatuse liikme kohuseid. Need inimesed on tegevad kõikides kogukonna osades ja LibreOffice’i aspektides. Ja nüüd tuleb meil täita oma tähtis osa: hääletamine. Kõik hääletusega seotud detailid ja täpsustused on kättesaadavad meie esimeses valimistega seotud postituses siin: https://libreoffice.ee/2013/11/08/dokumendi-sihtasutuse-juhatuse-valimised/

TÄHTIS: Dokumendi Sihtasutuse Juhatuse 2013. aasta valimiste volitused ja hääletamise juhendid on praeguse seisuga kõikidele hääletamisõigusega liikmetele saadetud.

Hääletamine algab 10. detsembril 2013 00:00 CET/UTC+1 ja lõpeb 17.12.2013 24.00 CET/UTC+1. Kõikide kandidaatide esitatud seisukohad, aga samuti ka muu nominatsiooniks vajalik informatsioon on kättesaadav järgmisel aadressil: https://elections.documentfoundation.org/2013-board/candidates.html.

Täpsem ülevaade reeglitest on kättesaadav siit: https://elections.documentfoundation.org/2013-board/rules.html.

Dokumendi Sihtasutus kasutab hääletamiseks ajakohast eelistavat hääletus-süsteemi – selle kohaselt võid valida kõikide soovitud kandidaatide vahel, kes on vastavalt sinu soovile järjestatud või eelistatud. Pärast häälatmist saadetakse Sulle anonüümne tähis, mille abil on Sul pärast hääletamist võimalik veenduda oma hääle loetuses.

Kui sa oled Dokumendi Sihtasutuse liige, uuri lähemalt seda lehekülge: http://www.documentfoundation.org/foundation/members/ ning kui Sinuni pole jõudnud hääletamise juhendid jõudnud, käitu järgmiselt:

  1. Palun veendu selles, et sinu Dokumendi Sihtasutuse liikmestaatus on aktiivne. Hääletada saavad ainult liikmed.
  2. Palun kontrolli oma spämmikausta. Varem on ette tulnud olukordi, kus hääletusinfot sisaldavad e-kirjad on märgitud kui spämm.
  3. Palun kontrolli kõiki oma meiliaadresse

Kui oled oma liikmelisuses ja õiguses hääletada täiesti veendunud, kuid pole vaatamata kõigele saanud juhiseid hääletamiseks, palume kontakteeruda Dokumendi Sihtasutuse Liikmelisuse Komiteega e-maili teel elections@documentfoundation.org, saamaks järgnevateks sammudeks täpsemat informatsiooni.

Kui Sul on tekkinud mingeid küsimusi, võta julgelt ühendust Liikmelisuse Komiteega ja saada oma küsimus(ed) e-maili teel elections@documentfoundation.org.

Head hääletamist!