LibreOffice’i Konverents 2014 toimub 2.-5. septembrini Bern’is

13. septembril 2014. aastal teatas Dokumendi Sihtasutus LibreOffice’i Konverents 2014 toimumisest Bern’i Ülikoolis 3.-5. septembrini ja mida korraldavad Šveitsi Avatud Süsteemide Kasutajate Grupp (CH Open, http://www.ch-open.ch) ja Berni Ülikooli Infosüsteemide Instituudi Digitaalse Jätkusuutlikkuse Uurimustöö Keskus (http://www.iwi.unibe.ch/content/index_eng.html)

 

Lisaks toimuvad 2. septembril samas kohas LibreOffice’i Kogukonna mitmed näost-näkku kohtumised: Juhatuse, Juhtivkomitee, Juhtivinseneride Komiteega ja Šertifikatsioonikomitee liikmed. Konverentsi toimumise jooksul korraldab Dokumendi Sihtasutus esmakordselt ka esimesed šertifitseeritud koolitused migratsiooni ja koolituskandidaatidele.

Bern on Šveitsi pealinn, kus asub nii parlament, valitsus kui ka Šveitsi Konföderatsiooni administratiivkeskus ning tegemist on Berni kantoni keskusega. Berni vanalinn kuulub UNESCO maailmapärandisse alates 1982. aastast.

“LibreOffice’i Konverentsi korraldamine Bernis aitab kindlasti kaasa Avatud Tarkvara levikule kogu Šveitsis ja loodetavasti käivitab see ka migratsiooniprotsessi avalikus sektoris, nagu see toimub nii Prantsusmaal, Saksamaal ja Itaalias,” kommenteerisid konverentsi korraldajakomitee liikmed Nicholas Christener ja Matthias Stürmer.

Toeta Dokumendi Sihtasutust

LibreOffice’i kasutajad, vaba tarkvara toetajad ja kogukonna liikmed saavad Dokumendi Sihtasutust toetada annetustega http://donate.libreoffice.org veebikeskkonnas. Kogutud raha kasutatakse infrastruktuuri kasvu ja turundusutegevuste (projekti tutvustamiseks laiemale kasutajaskonnale) toetamiseks.