Dokumendi Sihtasutus teatab LibreOffice’i 4.2.2 versiooni välja andmisest

13. märtsil 2014 aastal andis Dokumendi Sihtasutus Berliinis teada LibreOffice’i 4.2.2 versiooni väljaandmisest, mille puhul on tegemist teise miniväljalaskega LibreOffice’i 4.2 perekonnas. Tarkvaras tehtud muudatuste logid on kättesaadavad siit: https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.2.2/RC1.

 

LibreOffice’i värske 4.2.2 versioon on siiani LibreOffice’i kõige laiema funktsionaalsusega ja võimalusteda kontoritarkvara ning mis on mõeldud kõikidele tarkvarahuvilistele, kes soovivad osa saada kõige innovaatilistemast uutest lahendustest. Suurtele organisatsioonidele ja ettevõtetele soovitab Dokumendi Sihtasutus töökindlamat LibreOffice’i 4.1.5 versiooni.

Lae LibreOffice alla

Nii LibreOffice’i värske 4.2.2 versioon kui ka stabiilne 4.1.5 versioon on kättesaadavad meie allalaadimise leheküljelt siit: https://libreoffice.ee/laadi-alla.

LibreOffice’i kasutajad, vaba tarkvara toetajad ja kogukonna liikmed saavad Dokumendi Sihtasutust toetada annetustega http://donate.libreoffice.org veebikeskkonnas. Kogutud raha kasutatakse infrastruktuuri kasvu ja turundusutegevuste (projekti tutvustamiseks laiemale kasutajaskonnale) toetamiseks.

LibreOffice auhinnati ka kõige innovatiivsema Vaba Lähtekoodiga tarkvara auhinnaga!

INNOVATIONSPREIS-IT-2014-Logo-3500px

LibreOffice’i pärjati CeBIT’i konverentsil Hannoveris Initiative Mittelstand’i poolt Vaba Lähtekoodiga tarkvarakategoorias värskelt InnovationsPreis-IT 2014 nimelise auhinnaga. Auhind, mille motoks on “ole osa infotehnoloogiast”, tunnustab LibreOffice’i rahvusvahelise kogukonna tähelepanuväärset tööd väljapaistvate innovaatliste infotehnoloogiliste lahenduste väljatöötamisel alates 2010. aasta septembrist.