Dokumendi Sihtasutus teatab LibreOffice-i 4.2.4 versiooni valmimisest

8. mail 2014. aastal teatas Dokumendi Sihtasutus Berliinis uue LibreOffice 4.2.4 versiooni valmimisest. Seda versiooni esitletakse ka LinuxTag üritusel Berliinis (Hall 6, kiosk D06) ja konverentsil FISL (kiosk 36) linnas Porto Alegre, Brasiilias.

LibreOffice 4.2.4 “värske” versioon on kõige rikkalikumate võimalustega tarkvara, mis sobib kõikidele innovaatilisi lahendusi hindavatele tarkvarahuvilistele. Tegemist on neljanda miniväljalaskega LibreOffice 4.2 perekonnast. Ettevõtetele, organisatsioonidele ja konservatiivsetele kasutajatele soovitab Dokumendi Sihtasutus kasutada “stabiilset” LibreOffice 4.1.6 versiooni.

Kõik, kes on huvitatud uue väljaande tehnilistest detailidest, pääsevad muudatustelogidele ligi siit:
https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.2.4/RC1 (parandatud RC1),
https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.2.4/RC2 (parandatud RC2).

LibreOffice-i allalaadimine

Värske LibreOffice 4.2.4 versioon on kättesaadav meie allalaadimise leheküljelt: https://libreoffice.ee/laadi-alla. LibreOffice-i laiendused ja mallid, mille abil on võimalik tarkvara kasutusalasid veelgi laiendada, on kättesaadavad: http://extensions.libreoffice.org/
LibreOffice-i kasutajad, vaba tarkvara toetajad ja kogukonna liikmed saavad Dokumendi Sihtasutust toetada annetustega http://donate.libreoffice.org veebikeskkonnas. Kogutud raha kasutatakse infrastruktuuri kasvu ja turundustegevuste (projekti tutvustamiseks laiemale kasutajaskonnale) toetamiseks.