LibreOffice-i konverents 2015. aastal otsib toimumiskohta

Dokumendi Sihtasutus avas asukohaotsingu 1.mail 2014. Kandidaatlinnad saavad ettepanekuid teha mais ja juunis 2014. Detailid on saadaval inglise keeles aadressil https://wiki.documentfoundation.org/Events/2015/LibreOffice_Annual_Conference/Call_for_Location kandideerimise tähtaeg on 30.juuni kell 24.00 2014 Kesk-Euroopa aja järgi (UTC).

Konverentsi toimumiskoht kuulutatakse välja juuli lõpus – seega võitnud meeskond saab registreeruda 2014 aasta LibreOffice-i konverentsile Bernis, Šveitsis (toimub 2.-5. september 2014).

LibreOffice-i konverents on suur sündmus, mis kestab 4 päeva ja on unikaalne kokkusaamise võimalus meie kasvavale kogukonnale. Soovime esitleda järgmise, 2015. aasta konverentsi toimumiskohta käesoleval, 2014. aasta konverentsil“, ütles Thorsten Behrens, Dokumendi Sihtasutuse president. “See pakub ka võimalust kutsuda järgmise aasta meeskonda korraldamise viimasesse faasi kus saab nad kurssi viia kogu protsessiga“.