LibreOffice on nüüd kättesaadav Intel AppUp keskuses

Veebruari lõpus, täpsemalt 20.ndal, lisati LibreOffice’i rakendus Intel’i AppUp poodi. See on tasuta LibreOffice’i kontorirakendus kõigi komponentidega, mis sisaldab endas viite erinevat keelt: Inglise, Saksa, Prantuse, Hispaania ja Itaalia keelt.

Intel AppUp center

Tegemist on Intel’i poolt 2010 aastal ellu kutsutud online rakenduste poega, mis pakub tarkvara Microsoft Windows’i ja MeeGo’d kasutavatele seadmetele. Olgu selleks siis netbook, sülearvuti või personaalarvuti.

AppUp keskuse kasutamiseks Windows’is tuleb alla laadida AppUp’i klienditarkvara, mis on kättesaadav siit. Pärast registreerimist saab kõiki poes olevaid rakendusi või tarkvara alla laadida ja vajadusel ka osta. AppUp keskus aktsepteerib oste läbi krediitkaardi (Visa, Mastercard) ning seda saab teha ka Eestist.

Intel liitub Avatud Dokumendi Fondi Nõuandekoguga

Seoses LibreOffice’i lisamisega AppUp repositooriumisse, astub Intel ka TDF Advisory Board’i (Avatud Dokumendi Fondi Nõuandekogu) liikmeks, millega toetab nii finantsiliselt kui ka teadmiste, kogemuste jagamisega LibreOffice’i arengut. Nõuandekogu tegeleb eelkõige Avatud Dokumendi Fondi sponsorite esindamisega ning jagab nõuandeid, juhendeid ja ettepanekuid Avatud Dokumendi Fondi juhtkonnale. Täpsemat infot TDF Advisory Board’i kohta saab siit.