Dokumendi Sihtasutus nimetas 2013 aastal ametisse 15 uut šertifitseeritud arendajat

Dokumendi Sihtasutuses on nüüd koos 2012. aastal ametisse nimetatud häkkeritega kokku 37 šertifitseeritud arendajat

Dokumendi Sihtasutus avaldas 11. detsembril 2013. aastal Berliinis nimekirja 2013. aastal ametisse nimetatud Šertifitseeritud arendajad: Noel Grandin (sõltumatu), Matúš Kukan (Collabora), Noel Power (SUSE), Muthu Subramanian (Collabora), Miklos Vajna (Collabora), šertifitseeritud märtsis; Maxime de Roucy (Linagora), Winfried Donkers (sõltumatu), Radek Doulík (sõltumatu), Pierre-Eric Pelloux-Prayer (Lanedo), Rob Snelders (sõltumatu), šertifitseeritud mais; Khaled Hosny (sõltumatu), Andrzej Hunt (Collabora), Marcos Souza (sõltumatu), Tomaž Vajngerl (sõltumatu), Tamás Zolnai (sõltumatu), šertifitseeritud novembris.

Need häkkerid liituvad 2012. aasta oktoobris šertifitseeringu saanud arendajatega: Thorsten Behrens (SUSE), Stephan Bergmann (Red Hat), Cédric Bosdonnat (SUSE), Rene Engelhard (sõltumatu), Jan Holešovský (Collabora), Tor Lillqvist (Collabora), Christian Lohmaier (Dokumendi Sihtasutus), Luboš Luňák (sõltumatu), Lionel Elie Mamane (sõltumatu), Eilidh McAdam (Lanedo), Caolán McNamara (Red Hat), Michael Meeks (Collabora), Björn Michaelsen (Canonical), Petr Mládek (SUSE), Markus Mohrhard (Collabora), Eike Rathke (Red Hat), Michael Stahl (Red Hat), Fridrich Štrba (SUSE), David Tardon (Red Hat), András Timár (Collabora) ja Kohei Yoshida (Collabora).

Šertifitseeritud arendajad pakuvad professionaalset kolmanda taseme kasutajatuge, võimaldades LibreOffice’i kasutuselevõttu organisatsioonides. Vajadusel on võimalik välja arendada vajalik funktsionaalsus ja koodivigade parandamine, mis võivad tekkida ühilduvusega või rakendustega koostöös. Kogu Arendajate Šertifitseerimise programm ongi välja töötatud LibreOffice’i kasutuselevõtuks avalikes asutustes ja organisatsioonides, avastamaks võimalikke probleeme ja leidmaks nendele lahendusi.

Täpsem informatsioon Dokumendi Sihtasutuse Šertifikaatidest on kättesaadav asutuse koduleheküljelt siit: http://www.documentfoundation.org/certification. Uuendatud nimikiri kõigist šertifitseeritud arendajatest on kättesaadav siit: http://www.documentfoundation.org/certification/developers/. Esimene šertifitseerimine Migratsiooni ja Koolituse valdkonnas algab kohe 2014. aasta alguses, täpsemalt veebruaris toimuval FOSDEM’i konverentsil Brüsselis.