Dokumendi Sihtasutus andis välja LibreOffice 4.1.4

Dokumendi Sihtasutus andis 18. detsembril 2013. aastal Berliinis teada LibreOffice’i 4.1.4 Windows’i, MacOS X’i ja Linux’i versiooni avaldamisest. Tegemist on LibreOffice’i 4.1 perekonna neljanda väljalaskega. Lisaks on soovitatakse esmakordselt kõige värskemat versiooni ka organisatsioonidele kasutusele võtmiseks, sisaldades professionaalselt kasutajatuge šertifitseeritud arendajatelt.

 

LibreOffice’i taga seisab kasvav ökosüsteem sõltumatutest firmadest, kes pakuvad organisatsioonidele tarkvara kasutuselevõtuks lisaväärtust läbi erinevate migratsiooni ja koolituse teenuste, olgu globaalsel või kohalikul tasandil.

“Projekti käivitades oli ökosüsteemi kasvatamine meie peamiseks prioriteediks. Tänaseks on tänu professionaalsele kasutajatoele toimunud suur hulk LibreOffice’i kontoritarkvarale migreerumisi, mis kinnitavad valitud suuna õigsust,” kinnitas Dokumendi Sihtasutuse aseesimees Thorsten Behrens. “Meie ees on helge tulevik”.

LibreOffice 4.1.4 on koheselt kättesaadav meie allalaadimise leheküljelt siit: libreoffice.ee/laadi-alla. Muudatustelogid on kättesaadavad (inglise keeles) siit: https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.1.4/RC1 (parandatud 4.1.4.1) ja https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.1.4/RC2 (parandatud 4.1.4.2).