Dokumendi Sihtasutus andis välja LibreOffice 3.6.3 versiooni

Dokumendi Sihtasutus andis 1. novembril 2012 Berliinis teada värske LibreOffice’i 3.6.3 versiooni avaldamisest Windows´ile, Mac´ile ja Linux´ile.

Uue versiooni ilmumine on järjekordne samm tasuta tarkvarapaketi üldise kvaliteedi ja stabiilsuse parandamisel, julgustamaks vaba tarkvara kasutamist eri suuruses ettevõtetes ja organisatsioonides.

LibreOffice on saanud tasuta kontoritarkvara standardiks vabale tarkvarale migreerumisel, seda nii tänu kasvavale võimaluste arvule kui ka koostöövõimele teiste tasuliste tarkvaradega. Arengu aluseks on kasvav arendajate baas, kuhu kuulub alates projekti algusest nüüdseks 550 arendajat. See teeb LibreOffice’i viimase dekaadi kõige kiiremini kasvavaks vaba tarkvara projektiks.

Pärast Müncheni linna ja Prantsuse Valitsuse üleminekut OpenOffice.org´lt LibreOffice´le, on kord jõudnud mitmete Itaalia provintside kätte, kuhu kuulub ka elanike arvu poolest üks suurimaid Itaalias. Lisaks on ka paljud erafirmad LibreOffice´it kasutusele võtmas, näiteks Rumeenia üks suurimaid mööblitootjaid, kus on kasutusel umbes 1000 Windows´il ja GNU/Linux´il töötavat arvutit.

LibreOffice´i häkkerite kommuun koguneb teistkordselt juba sel kuul, 23.-25. novembrini, Münchenis toimuvale LiMux HackFest´ile. Nagu tavaliselt, tegeleme koodiga ja naudime vaba tarkvara kogukonna vaimus õlut ja pastat.

LibreOffice´i kasutajad, vaba tarkvara toetajad ja kommuuni liikmed on oodatud toetama peamist arendajat ja propageerijat, Dokumendi Sihtasutust, annetusega. Annetamiseks on erinevaid võimalusi, sealhulgas PayPal ja krediitkaardid. Annetuskeskkond: http://donate.libreoffice.org.

LibreOffice 3.6.3 versiooni saab koheselt alla laadida siit: https://libreoffice.ee/laadi-alla/.
Lisad on saadaval siit: http://extensions.libreoffice.org/extension-center.

Inglise-keelsed muudatuste logid on kättesaadavad siit:

http://download.documentfoundation.org/libreoffice/src/bugfixes-libreoffice-3-6-3-release-3.6.3.1.log
http://download.documentfoundation.org/libreoffice/src/bugfixes-libreoffice-3-6-3-release-3.6.3.2.log