Alanud on LibreOffice Konverents 2014 esinejate registreerimine

Eile, 5. märtsil 2014 teatas Dokumendi Sihtasutus esinejate registreerimise avamisest LibreOffice’i 2014. aasta konverentsile, mis toimub Berni Ülikoolis Šveitsis 3.-5. septembrini.

Kutsume kõiki Dokumendi Sihtasutuse liikmeid ja vabatahtlikke saatma oma esinemisele registreerimise avaldusi kuni 15. maini 2014, mis garanteerib nende hoolikalt kaalutletud otsuse konverentsiprogrammi lisamiseks. Esinemiste teemad on aga järgmised:

  • Arendamine, API’s, laiendused
  • Kvaliteedihaldus
  • Lokaliseerimine ja emakeelsed projektid
  • Disain
  • Kättesaadavus
  • Migratsiooni ja koolituste šertifitseerimine
  • Tarkvara kasutuselevõtt ja migratsioon ettevõtetes
  • Avatud Dokumendi Formaat (ODF)

Esinemiste avaldused, mis peaksid lisaks lühikesele teema-ülevaatele (maksimaalselt 1000 tähemärki) sisaldama ka lühibiograafilist ülevaadet esinejast (maksimaalselt 500 tähemärki), tuleb saata konverentsi programmi komisjoni e-maili aadressile: conference@libreoffice.org.

Esitlused, juhtumi-uuringud, töötoad ja tehniline diskussioon eeldavad põhjalikku ja sügavat teema-arendust, kestes kokku 60 minutit (sealhulgas küsimuste-vastuste voor). Kergemad esitlused spetsiifilistel teemadel kestavad koos küsimuste-vastuste vooruga 20 minutit. Kõik esinemised kantakse otseülekandena internetti, salvestatakse ja väljastatakse hiljem kõikidele alla laadimiseks.

 

Ole sa professionaalne esineja või selles valdkonnas täiesti kogemusteta – kui sul on midagi huvitavat LibreOffice’i kohta jagada, soovime seda ka otse sinult kuulda!