Tutvu LibreOffice’i konverentsi kavaga ja registreeri end osalejaks

Austatud kommuun

Meil on rõõm teatada, et selle-aastane LibreOffice’i Konverents toimub 17.-19. oktoobril, sealhulgas kommuuni päev 16. oktoobril, Berliinis. Registreerimine on avatud alates 5. septembrist kuni 8. oktoobrini.

26. sepembril avaldas LibreOffice’i kommuun ka konverentsi kava, lisaks arenduse, turunduse, migratsiooni ja kommuuni edukuse teemadele võõrustab TDF ka ametlikke ODF Plugfest’i ja ODF Plugtesting üritusi.

LibreOffice’i konverents toimub Saksamaa Majandus- ja Tehnoloogiaministeeriumi (Federal Ministry of Economics and Technology; BMWi) konverentsikeskuses, mida toetavad juhtivad oma ala ettevõtted CanonicalGoogle ja SerNet. Tegemist ei ole mitte ainult iga-aastase rahvusvahelise kommuuni kogunemisega, aga ka riiklike ja korpratiivsete innovaatorite ja mõttekaaslaste kohtumispunktiga.

Volker Merschmann, prorgammikomitee liige: “Selle aasta LibreOffice’i Konverents koos kolme erineva paralleelse teemaga, sealhulgas ODF Plugfest ning ODF Plugtesting üritustega, on iga tasuta kontoritarkvarast ja OpenDocument’i ekosüsteemist huvitatule üks olulisematest üritustest.”

Jacqueline Rahemipour, võõrustava Saksamaa Kontori registreeritud Ühenduse (Freies Office Deutschland e.V.) peakorraldaja: “Meie programm peegeldab otseselt kommuuni laiu tegevusvaldkondi ja mitmekesisust, sealhulgas jutu- ja töötubasid projekti erinevatelt aladelt. Huvitatud kasutajad, arendajad, turundajad ning mõistagi ka riigi ja ettevõtete esindajad on kõik oodatud Berliini mõtteid vahetama ja ühiselt kujundada tasuta kontoritarkvara tulevikku.”

Konverentsi korraldajad paluvad ürituse sujuvaks läbiviimiseks huvilistel ennast võimalikult varakult registreerida, hiljemalt 8. oktoobriks.

Registreerimine ja täpsem ülevaade konverentsi kohta aadressilt: http://conference.libreoffice.org/registration

Järgides projekti printsiipe on kogu konverentsisüsteem koostatud ainult tasuta tarkvara põhjal. Andreas Mantke, juhatuse liige, on selleks tarbeks arendanud lisa, mis põhineb Dexterity Plone CMS versioonil.

Ootame Teid kõiki väga põnevale konverentsile!