LibreOffice´i kogukond kutsub Münchenis toimuvale Hackfestile

Müncheni linna LiMux projekt korraldab novembri lõpus Hackfesti, toetamaks tasuta kontoritarkvara paketti arendavat kogukonda.

LibreOffice´i kogukond teatas täna järgmise Hackfest toimumisest Saksamaal Münchenis, 23.-25.-nda novembrini. Koos juhtiva vaba tarkvara arendajatega lubab Hackfest’i üritus kujuneda peamiseks kokkusaamiseks kõikidele vaba tarkvara arendavatele huvilistele.

„LibreOffice´i näol on tegemist virtuaalse projektiga, mis läbi Interneti kaasab häkkereid üle maailma. Hackfestil on kõigil võimalus kohtuda  näost-näkku, mis muudab kogu ürituse aasta tähtsündmuseks. Igatahes tõotab tulla üks väga lõbus ja produktiivne nädalalõpp, mille käigus on võimalik arendada koodi, tutvuda teiste vaba tarkvara projektidega, kohtuda sõprade ja kolleegidega ning veeta fantastiliselt aega!“ räägib üks aktiivseimaid LibreOffice arendajaid, Eilidh McAdam, kes liitus kommuuniga 2011. aastal.

Dokumendi Sihtasutus andis hiljuti teada 500.-nda koodilooja liitumisest, kus arendajad jagunevad võrdselt vabatahtlike ja korporatsioonide poolt toetatute vahel. Hackfestile on oodatud kõik huvilised, alates algajatest kuni kogenud arendajateni. Osavõtt on tasuta ning vajadusel on võimalik organiseerida majutust.

Kogukond tänab Müncheni linna kutse ja ka Hackfest´i võõrustamise eest!

Hackdest’i täpsema info leiad siit: http://wiki.documentfoundation.org/Hackfest/Munich2012. Osalemiseks tuleb end registreerida.

Dokumendi Sihtasutus, mis on heategevuslik üksus LibreOffice´i taga, alustas korjanduskampaaniat järgmise aasta eelarve loomiseks. Sul on võimalik oma annetustega meid toetada: http://donate.libreoffice.org