LibreOffice’i konverentsil osalemise registreerumist pikendati

LibreOffice Conference 2013Tänasel, 2013.dal aastal, toimub 24.ndast kuni 27.nda septembrini Milanos, Itaalias iga-aastane LibreOffice’i Konverents. Tegemist on LibreOffice’i kõige olulisema iga-aastase kogunemisega kõigi LibreOffic’i projektis osalejate jaoks: kaastöötajad, toetajad, adopteerijad ja kasutajad ning te kõik olete oodatud Milan’i Ülikooli.

Samal ajal anname teada, et LibreOffice’i Konverentsile esinejaks registreerimise tähtaega on pikendatud 22. augustini.

Ei ole mingit vahet, kas sa oled arendanud LibreOffice’ile lahedaid ja põnevaid võimalusi, kasutad LibreOffce’i kontoritarkvara oma ettevõttes või sooviksid rääkida OpenDocument’i formaadist laiemalt, tule konverentsil osalema ja räägi sellest kogemusest ka teistele!

Kõik esinejaks registreerumise täpsemad tingimused on kättesaadavad siit: http://conference.libreoffice.org/2013/en/call-for-papers.

LibreOffice’i meeskond ootab kõikide esinejate sooviavaldusi!