CloudOn liitus LibreOffice’i Konsultatiivnõukoguga, arendamaks kontoritarkvara kättesaadavust mobiilsetel seadmetel

18. septembril 2013 andis Dokumendi Sihtasutus Berliinis teada CloudOn´i liitumisest sihtasutuse Konsultatiivnõukoguga. CloudOn on dokumentide loovkeskkond, mis lubab selle kasutajatel faile luua, muuta ja jagada reaalajas erinevate seadmete vahel.

 

„Me toetame täielikult Dokumendi Sihasutuse põhiväärtuseid ja meile on suureks auks olla nii kõrgelt hinnatud grupi üheks osaks,“ ütles Jay Zavier, asepresident, CloudOn´i tootejuht. „Koostöö LibreOffice´i väljapaistva arendusmeeskonnaga ühildub täielikult CloudOn´i visiooniga ja osaga meie suurtest pingutustest pakkumaks töövahendeid, mis võimaldavad inimestel targemalt töötada.“

„CloudOn´i sügavast mobiilsest kogemusest ja nende arendusjõududest osa saamine on fantastiline. Eriti hindan ma nende rõhutatud tööülesannete täitmist,“ ütles Michael Meeks, asepresident, Collabora tootejuht ja Dokumendi Sihtasutuse juhatuse liige, „Meile on suureks rõõmuks töötada kõrvuti CloudOn´ga. Rõõmustav on tõdeda, et nende integreerumine kommuuni on sujunud väga ladusalt, sealhulgas juba lisatud koodi osas ja Arendusjuhtimise Komitee kohtumistel osalemisega.”

Koos äsjalisandunud CloudOn´ga, kuulub Dokumendi Sihtasutuse Kollektiivnõukogusse juba 13 liiget: AMD, CloudOn, Collabora, FRODEV (Saksamaa Vaba Kontori Sihtasutus), FSF (Vaba Tarkvara Sihtasutus), Google, Intel, KACST (Kuningas Abdulaziz Teaduse ja Tehnoloogia Linn), Lanedo, MIMO (Pransusmaa ministeeriumite ühendus), RedHat, SPI (Avaliku Huvi Tarkvara) ja SUSE.

Üldiselt CloudOn´st

CloudOn´i näol on tegemist juhtiva mobiilse loovkeskkonnaga, mis annab selle kasutajatele võimaluse reaalajas luua, muuta ja jagada dokumente erinevate seadmete vahel. Tehnoloogiat, mis on end tõestanud, usaldab praeguseks ülemaailmselt üle viie miljoni registreeritud kasutaja. CloudOn on platvormivaba ja täielikult optimeeritud iOS´ile, Androidi seadmetele ja võrgule. Ühtlasi võimaldab see ka sujuvat integratsiooni Box´i, Dropbox´i, Google Drive´i ja SkyDrive´iga.

Üldiselt Dokumendi Sihtasutusest (TDF)

Dokumendi Sihtastuse näol on tegemist avatud, iseseisva ja laieneva, meritokraatliku organisatsiooniga, mis jätkab OpenOffice’i kogukonnas tehtud 10 aastast tööd. Sihtasutus loodi usus, et iseseisvas organisatsioonis sündinud kultuur toob välja ettevõtete ja vabatahtlike kaasalööjate kõige paremad omadused ja aitab luua parimat vaba kontoritarkvara. Dokumendi Sihtasutus ootab oma liikmeteks kõiki, kes nõustuvad asutuse põhiväärtustega ja teevad kaasa neile sobivates ülesannetes. Sihtasutus tervitab soojalt ka koostööd ettevõtetega, näiteks läbi erinevate kogukonna inimeste sponsoreerimise, et siis võrdsetena koos teistega kogukonnas töötada. Üle maailma on Dokumendi Sihtasutusel 30. juuni seisuga 2013. aastal 159 liiget ja üle 3000 vabatahtliku ja toetaja.

CloudOn´i meediakontakt
Jenna Richard (San Francisco, California, UTC-7)
Telefon: +1 (415) 277-4927 – Email: CloudOn@allisonpr.com