Dokumendi Sihtasutus andis välja LibreOffice’i 4.1.5 versiooni

Dokumendi Sihtasutus andis 11. veebruaril 2013. aastal Berliinis teada LibreOffice’i 4.1.5 versiooni välja andmisest Windows’i, MacOS X’i ja Linux’i platvormile. Tegemist on viienda väikeväljalaskega LibreOffice’i 4.1 versiooni perekonnast, mis on suunatud organisatsioonidele, avalikule haldusele ja ettevõtetele kasutusele võtmiseks, mille puhul on alati garanteeritud ka Dokumendi Sihtasutuse sertifitšeeritud kasutatugi http://www.documentfoundation.org/certification/developers/.

Kohtu kogukonnaga

10. – 14. märtsini osaleb Dokumendi Sihtasutus CeBIT’i konverentsil Hannover’is (6. Hall, H14 boks), kus tutvustatakse LibreOffice’i 4.2 ja 4.1.5 versioone. Lisaks kõnelevad Florian Effenberger ja Italo Vignoli LibreOffice’ist Avatud Lähtekoodiga tarkvara konverentsil osalemisest, projekti infrastruktuurist ja annavad nõu suurte migratsiooniprojektide läbiviimiseks.

Toeta Dokumendi Sihtasutust

LibreOffice’i kasutajad, vaba tarkvara toetajad ja kogukonna liikmed saavad Dokumendi Sihtasutust toetada annetustega http://donate.libreoffice.org veebikeskkonnas. Kogutud raha kasutatakse infrastruktuuri kasvu ja turundusutegevuste (projekti tutvustamiseks laiemale kasutajaskonnale) toetamiseks.

LibreOffice’i allalaadimine

LibreOffice’i 4.1.5 Eesti versioon on kättesaadav Dokumendi Sihtasutuse allalaadimiste leheküljelt siin. Vajalikud LibreOffice’i laiendused on kättesaadavad siit: http://extensions.libreoffice.org/extension-center.

Muudatustelogid on kättesaadavad järgmistel aadressidel (inglise keeles):
https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.1.5/RC1 (parandatud 4.1.5.1), https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.1.5/RC2 (parandatud 4.1.5.2) ja https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.1.5/RC3 (parandatud 4.1.5.3).