Dokumendi Sihtasutus teatab LibreOffice 4.2.3 versiooni valmimisest

10. aprillil 2014. aastal teatas Dokumendi Sihtasutus Berliinis uue LibreOffice 4.2.3 versiooni avaldamisest, mis on kolmas miniväljalase LibreOffice 4.2 perekonnast. LibreOffice 4.2.3 “värske” versioon on kõige rikkalikumate võimalustega tarkvara, mis sobib kõikidele innovaatilisi lahendusi hindavatele tarkvarahuvilistele. Ettevõtetele, organisatsioonidele ja konservatiivsetele kasutajatele soovitab Dokumendi Sihtasutus kasutada “stabiilset” LibreOffice 4.1.5 versiooni.

Kõik, kes on huvitatud uue väljaande tehnilistest detailidest, pääsevad muudatustelogidele ligi siit:

https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.2.3/RC1 (parandatud RC1), https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.2.3/RC2 (parandatud RC2) ja https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.2.3/RC3 (parandatud RC3).
Lisaks, käesolevasse LibreOffice 4.2.3 versiooni on lisatud ka Heartbleedi (CVE-2014-0160) viga parandav turvaparandus.

LibreOffice-i allalaadimine
Värske LibreOffice 4.2.3 versioon on kättesaadav meie allalaadimise leheküljelt: https://libreoffice.ee/laadi-alla. LibreOffice-i laiendused ja mallid, mille abil on võimalik tarkvara kasutusalasid veelgi laiendada, on kättesaadavad: http://extensions.libreoffice.org/
LibreOffice-i kasutajad, vaba tarkvara toetajad ja kogukonna liikmed saavad Dokumendi Sihtasutust toetada annetustega http://donate.libreoffice.org veebikeskkonnas. Kogutud raha kasutatakse infrastruktuuri kasvu ja turundustegevuste (projekti tutvustamiseks laiemale kasutajaskonnale) toetamiseks.